En ny sång.

Mattias, lillebror, och jag har gjort en ny sång “Once” som ni kan lyssna på genom att klicka på låtnamnet.
Ge gärna feedback så vi kan göra den bättre.
-Tobias

5 Responses to “En ny sång.”

 1. annika forsberg Says:

  Yeah! Supersiisti låt! Påminner lite om min “idol” Eric Gadd… Fortsätt i samma stil!

 2. Maria Says:

  Liite jag tycker att mina småbröder är duktiga! :) Puss, puss.

 3. Andreas Says:

  Vad fint! :) Stilen får åtminstone mig att tänka lite på Carole King - och henne gillar jag mycket. Ni bad om tips så ni ska få ett: ni kunde jobba lite på dynamiken (enklare i början, lägg till mer mot slutet både i sången och kompet t ex) för att undvika att låten känns jämntjock. A cappella (typ) delen i slutet kändes fräsch och bra! Ser fram emot nästa låt! :)

 4. Cecilia Says:

  Hej Tobias!
  Jag är i Daisyhuset nu och försöker plugga men kollar in din mail istället. kanske kommer förbi dig på vägen hem ikväll.
  Kram,Cecilia

 5. Cecilia Says:

  …jag menade din blogg, såklart.

Leave a Reply